Hygieniapassi
Hygieniapassikoulutus antaa elintarvikealan työntekijöille perustiedot elintarvikehygienian vaatimuksista. Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, mikäli hän työskentelee elintarvikehuoneistossa (esim. kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, myymälät, elintarviketehtaat) ja käsittelee pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikeita.
Ennen koulutusta sinun on tutustuttava kirjaan "Elintarvikehygienian perusteet".
Kirjan hinta 38 euroa sis. alv. Voit tilata kirjan meiltä lähettämällä tilaus ja yhteystietosi sähköpostiin info@savarus.fi.
Tenttikysymysten esimerkkejä löydät sivustoilta: https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/Hygieniapassitesti/sahkoinen-mallitesti/ (suomeksi) tai https://www.ruokavirasto.fi/en/private-persons/hygiene-passport/hygiene-passport-test/electronic-model-test/ (englanniksi).
Omatoimisen valmistelun sekä tunnin kestävän koulutuksen päätteeksi osallistujat suorittavat tentin venäjän kielellä. Hygieniapassi (kortti) postitetaan kuukauden kuluessa.
Hygieniapassi on voimassa toistaiseksi.